مواد لازم :

اسفناج : یک کیلوگرم

کره یا روغن : ۵۰ گرم

لپه : ۱/۴پیمانه

عدس : ۱/۲ پیمانه

بلغور جو یا گندم : نصف پیمانه

پیاز متوسط : یک عدد

پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری

نعنا داغ : یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی : به میزان لازم

 

 

1

 

 


طرز تهیه:

اسفناج را خرد کرده به همراه پیاز خلالی شده، حبوبات، بلغور و ادویه می‌پزیم. پس از پخته شدن مواد، رشته پلویی را ریخته و آش را هم می‌زنیم. سپس نعنا، پیاز داغ و کره را نیز می‌افزاییم تا آش جا بیفتد.