- آش اسفناج و لپه
مواد لازم :
اسفناج : یک کیلوگرم
کره یا روغن : ۵۰ گرم
لپه : ۱/۴پیمانه
عدس : ۱/۲ پیمانه
بلغور جو یا گندم : نصف پیمانه
پیاز متوسط : یک عدد
پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری
نعنا داغ : یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی : به میزان لازم

طرز تهیه:
اسفناج را خرد کرده به همراه پیاز خلالی شده، حبوبات، بلغور و ادویه میپزیم. پس از پخته شدن مواد، رشته پلویی را ریخته و آش را هم میزنیم. سپس نعنا، پیاز داغ و کره را نیز میافزاییم تا آش جا بیفتد.
+ نوشته شده در جمعه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ساعت 10:34 توسط
|